Alumni

Latar Belakang Alumni

Alumni Intra International College telah ditubuhkan pada 15 November 2010 bagi mengumpulkan maklumat lengkap bekas pelatih dan memudahkan pihak kolej menjejaki mereka setelah menamatkan pengajian di kolej ini. Kesemua maklumat ini diperoleh melalui borang Alumni Pelatih Intra yang wajib diisi oleh setiap pelatih pada hari terakhir peperiksaan.

  • Merancang, memantau, memberikan maklumat serta melaksanakan kegiatan/ aktiviti alumni
  • Membentuk satu hubungan yang baik di antara pihak Intra International College bersama bekas pelatih
  • Bertekad menjadikan i-Alumni sebagai bahan rujukan dan menjalinkan hubungan yang baik dan berterusan di antara satu sama lain.
  • Meningkatkan keupayaan kebolehkerjaan di kalangan pelatih bagi memenuhi kehendak pasaran pekerjaan di dalam pelbagai bidang.

Piagam Pelanggan

Intra International College berazam dengan penuh tekad dan iltizam akan menumpukan dan mencurahkan seluruh tenaga, usaha dan ilmu yang kami ada bagi merealisasikan sistem latihan kemahiran yang cekap dan berkesan bagi melahirkan pelatih yang berkualiti dalam industri kemahiran.

Graf Statistik Enam (6) Kursus

Peratusan Alumni Intra Bagi Tahun 2015 & 2016

Futsal Intra 2018

FUTSAL INTRA Aktivit futsal diadakan pada setiap hari khamis di padang futsal AZAS KUALA SELANGOR. Aktiviti ini dilakukan untuk pelatih lelaki INTRA. #futsalnetsoccer#PelatihBerilmu&Berkemahiran

Lebih Lanjut »

Taklimat Sekolah – SMK Putra Perdana 2018

TAKLIMAT SEKOLAH SMK PUTRA PERDANA 2018 18 Julai 2018 bertempat di Dewan Blok Sri Putra, SMK Putra Perdana, pihak INTRA bersama-sama pelatih dijemput untuk mengadakan ceramah Hala Tuju Kerjaya Dalam Bidang Kemahiran sempena Minggu Informasi Pendidikan dan Kerjaya 2018. Ceramah ini dianjurkan oleh Unit Bimbingan dan Kaunseling Sekolah. Ceramah ini bertujuan memberi pendedahan kepada para

Lebih Lanjut »

Pautan

logo intra
Intra International College

NO.21 & 23, JALAN RAJA IDRIS,
PEKAN LAMA KUALA SELANGOR,
45000 KUALA SELANGOR,
SELANGOR DARUL EHSAN.

Kolej dimiliki oleh Intra International Skills Academy Sdn. Bhd.

Intra International Skills Academy Sdn. Bhd

NO.21, JALAN RAJA IDRIS,
PEKAN LAMA KUALA SELANGOR,
45000 KUALA SELANGOR,
SELANGOR DARUL EHSAN.

2021 Intra International College oleh Intra International Skils Academy Sdn. Bhd. (725051-H)